Kledij + Attributen

Als lid van onze vereniging bent u ongetwijfeld trots om de wit-blauwe kleuren te dragen. Deze kleuren zijn dan ook talrijk te zien in het straatbeeld bij enkele activiteiten van de vereniging, hetgeen we enkel maar kunnen aanmoedigen. Bij sommige evenementen dient de uniform conform volgens het reglement gedragen te worden.

Hierbij zijn er nog enkele bijhorende attributen die u kan aanschaffen om de uniform te vervolledigen. Aangezien wij geen (grote) stock in voorraad hebben en er geen winst wordt gemaakt op de verkochte artikelen, worden de prijzen bekeken per bestelling. Hierdoor kunnen de prijzen jaarlijks veranderen, al zal dit prijsverschil steeds zeer miniem zijn.We sommen al onze merchandising voor u op met bijhorende informatie:

 UNIFORM
uniformenHetgeen onmiddellijk opvalt is de verenigingsuniform. In tegenstelling tot vroeger is er sinds 2019 slechts één model van uniform beschikbaar in diverse maten. Ook kinderuniformen zijn beschikbaar en kunnen tot en met de leeftijd van 14 jaar gratis worden ingeruild. Dit op voorwaarde dat de uniform nog in een deftige en propere staat is. Lever hem in zoals u zelf een uniform zou willen ontvangen.

Hou er rekening mee dat uniformen, voornamelijk kinderuniformen, niet altijd in stock zijn. Gelieve ruim op voorhand uw uniform te bestellen om er zeker van te zijn deze tijdig in uw bezit te hebben. Bestellen en passen kan op  de algemene informatieve vergadering of na telefonisch contact.

Klik hier voor de wasvoorschriften.

Contactpersoon: Aendekerk André

 SJAALTJE
sjaaltjeSamen met het uniform wordt een witblauwe bolletjeszakdoek omgetoverd tot een sjaaltje. Deze zijn verkrijgbaar op de algemene informatieve vergaderingen, of na telefonisch contact.

Contactpersoon: Aendekerk André

 T-SHIRTS
tshirt
Perfect bij wat warmer weer om onderaan uw uniform te doen. Ook hier zijn er zowel mannen- als vrouwenmodellen beschikbaar. Kindermaten zijn ook verkrijgbaar, echter kunnen deze niet worden ingeruild. Op deze witte T-Shirts staan zowel vooraan op de borst in het klein, als achteraan in het groot het verenigingslogo.

Passen en/of bestellen kan slechts op bepaalde dagen(*).

Bestel uw T-Shirt hier online.

Contactpersoon: Steen Kurt

 VLAG
vlag
Nieuw sinds 2018 is deze vlag van 1,5x1meter. Met aan de linkerzijde twee ‘ogen’ kunnen deze perfect aan een vlaggenmast (deze dient u zelf te voorzien) worden bevestigd. 

Passen en/of bestellen kan slechts op bepaalde dagen(*).

Bestel uw vlag hier online

Contactpersoon: Steen Kurt

 

(*) Indien bepaalde kledij en/of attributen (met uitzondering van de uniform) niet meer voorradig zijn, worden deze opnieuw besteld indien er voldoende vraag naar is. Het bestellen en/of passen kan op volgende activiteiten: Algemene informatieve vergaderingen, teerfeest, BBQ/kiekenrijden, mosselfeest of kerstfeest.

Bij voldoende vraag zijn er twee levermomenten: Algemene informatieve vergadering in januari en BBQ/kiekenrijden.