! ! ! LIDGELDEN ! ! !

Denk aan het betalen van uw lidgeld. Deze dienen ten laatste op dinsdag 31 januari 2023 bij de vereniging zijn toegekomen.

Indien uw lidgeld niet tijdig betaald is, wordt dit aanzien als een vrijwillige stopzetting. U zal niet langer op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten.

U kan de contactgegevens van onze vereniging vinden via "Contact" .

Trooper

trooper logoGeef onze vereniging een financiële steun door online aankopen te doen. Meer info: klik hier.

VM - Shopping cart

 x 

Cart empty

VM - Search in Shop

VM - Featured products

VM - Category

VM - Currencies Selector

Aandachtspunten Keizerrijden
15.03.2018

Op zondag 18 maart 2018 vindt het jaarlijks keizerrijden weer plaats bij de Nieuwe Gans te Berendrecht. Hierbij nog enkele aandachtspunten:

Kom je met de bus? Geen probleem, er is een halte voorzien aan Peter’s Sportbar in de Zandweg te Berendrecht. Wandel door de Bullesteeg naast de Sporthal en je bent zo aan het Solftplaats.

Kom je met de fiets? Ook geen probleem, aan het Ganzenhof is een heuse fietsenstalling voorzien.

Kom je met de auto? Eveneens geen probleem, er is een grote parking voorzien op een weide aan de Sporthal en op een weide in de Dominicanenstraat.

Kindjes vermaken? Ook daar dacht de Nieuwe Gans aan, om 11h30 opent de kermis op het Solftplaats.

De stoet vertrekt omstreeks 13h30, het keizerrijden zelf start omstreeks 15h00.

Leden van de Oude Gans bezoeken na het ontbinden van de stoet de voetbalkantine van Berendrecht Sport en lokaal De Koerel. Gelieve tijdens de stoet onze eigen verantwoordelijke en die van de inrichtende maatschappij te respecteren.

Het keizerrijden is dé hoogdag voor iedere liefhebber van het gansrijden. Laten we hier dan ook één groot feest van maken, eender naar waar het felbegeerde kopke gaat. Negatieve uitlatingen tegenover andere koningen/verenigingen zijn dan ook ongewenst én ongepast!

Leve de Oude Gans! (PA/YS)