! ! ! LIDGELDEN ! ! !

Denk aan het betalen van uw lidgeld. Deze dienen ten laatste op dinsdag 31 januari 2023 bij de vereniging zijn toegekomen.

Indien uw lidgeld niet tijdig betaald is, wordt dit aanzien als een vrijwillige stopzetting. U zal niet langer op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten.

U kan de contactgegevens van onze vereniging vinden via "Contact" .

Trooper

trooper logoGeef onze vereniging een financiële steun door online aankopen te doen. Meer info: klik hier.

VM - Shopping cart

 x 

Cart empty

VM - Search in Shop

VM - Featured products

VM - Category

VM - Currencies Selector

Coronamaatregelen koningrijden
03.03.2022

Beste lid

Zoals het er nu naar uit ziet kunnen en mogen we het gansrijden organiseren. De befaamde coronabarometer zal echter het verloop en de maatregelen bepalen. Zoals gekend zijn er drie kleurencodes. Afhankelijk van de kleurencode zullen we wel of niet rijden en met bepaalde voorwaarden.

Code rood
Helaas is dit het slechtst mogelijke scenario. Dit wil zeggen dat alle cijfers weer omhoog gaan en we het gansrijden niet zullen mogen organiseren!

Code oranje
Op het moment van schrijven vallen we onder code oranje én zullen we het gansrijden organiseren:

  • De Solftplaats zal vanaf 14:00 volledig worden afgesloten. Er zullen aparte doorgangen zijn waar u de Solftplaats kan betreden of verlaten.
  • Aangezien we een evenement zijn met méér dan 100 personen buiten, zijn we verplicht uw Covid Safe Ticket te controleren. Bij een geldig CST krijgt u een armbandje zodat we uw CST niet telkens weer moeten controleren. Dit bandje geeft u toegang tot de Solftplaats en alle HoReCa gelegenheden.
  • Er zijn twee verantwoordelijken die uw CST zullen scannen: Dirk Dingemans en Ronny Lamot. Zij zullen bij aankomst aan het café uw CST controleren. Tijdens het gansrijden zullen externe stewards aan de ingangen van de Solftplaats staan om u te controleren.
  • OPGELET: Indien men géén geldig CST kan voorleggen mag je niet deelnemen aan de stoet, mag je de HoReCa gelegenheden niet betreden, ruiters mogen niet deelnemen aan het koningrijden en men mag de afgebakende zone van de Solftplaats niet betreden..

Code geel
Alle voorgaande maatregelen vervallen

BELANGRIJK: Bent u positief getest of hebt u symptomen die kunnen wijzen op COVID-19, gelieve thuis te blijven en een arts te raadplegen.